Χρώματα Nordic Chic

Ετσι λοιπόν – μετά από ατελείωτους πειραματισμούς – επιλέξαμε τον καλύτερο σύμμαχο στη όλη διαδικασία: την δανέζικη εταιρία  Nordic Chic , της οποίας είμαστε αποκλειστικοί Αντιπρόσωποι Ελλάδος (Distributors).

Βασικός  στόχος της Nordic Chic είναι να μας βοηθήσει να ομορφύνουμε τη ζωή, το χώρο και τη καθημερινότητα μας με απόλυτο όμως σεβασμό στο περιβάλλον και την προστασία της υγείας μας !!!

Είναι η πιο τίμια εταιρία στο χώρο των χρωμάτων κιμωλίας καθώς δεν φοβάται να αναφέρει σε όλες τις της συσκευασίες τα συστατικά των προϊόντων της που δεν περιέχουν βλαβερά πρόσθετα.  Χαρακτηριστικά όλων των προϊόντων της, ακόμα και των κεριών της,  είναι η μηδενική εκπομπή πτητικών ουσιών, η σταθερότητα και το απίστευτο βάθος των χρωμάτων της και η  κρεμώδη υφή τους, γεγονός που συμβάλει στην εξαιρετική κάλυψη και ανώτερη ανθεκτικότητά τους.

Τα χρώματα κιμωλίας Nordic Chic Chalk Paints, σας δίνουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσετε μόνοι σας τον χώρο σας – εύκολα και οικονομικά – αλλάζοντας όψη στα έπιπλά σας και σε οποιοδήποτε αντικείμενο επιθυμείτε.

Και φυσικά εμείς, στο Past Perfect, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας (τηλεφωνικά ή με μήνυμα) για οτιδήποτε πραγματικά χρειαστείτε κατά τη διαδικασία του βαψίματος …. ακόμα και εάν σας φαίνεται μικρό ή χαζό, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!! Γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και φυσικά … έχουμε τον ίδιο στόχο : Να μείνετε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και να συνειδητοποιήσετε πόσο απλό και εύκολο είναι να ανανεώνεις το χώρο σου !!!

Χρώματα κιμωλίας

Συμπληρωματικά Υλικά

Χρωματολόγιο

Με την περιήγηση στο website μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης