Ποιοί Είμαστε

Η αγάπη μας για τη διακόσμηση, το χρώμα και τη δημιουργία βρήκε τρόπο έκφρασης μέσα από το Past Perfect. Εδώ, το μεράκι και η τεχνογνωσία συναντώνται μετατρέποντας τη μονοτονία των καθημερινών αντικειμένων σε μοναδικότητα!

Στο Past Perfect προσφέρουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να μεταμορφώσουμε το χώρο μας και να του δώσουμε την αισθητική που ονειρευόμαστε !! Γιατί εμείς πιστεύουμε ότι η διακόσμηση δεν είναι κάτι αντικειμενικό ή απρόσωπο… Η διακόσμηση του χώρου μας πρέπει να αντικατοπτρίζει εμάς τους ίδιους, τη ψυχή μας, τις εμπειρίες μας, την αισθητική μας …. και να έχει ως τελικό στόχο έναν χώρο φιλόξενο, ζεστό και αισιόδοξο στον οποίο να χαλαρώνουμε – μόνοι μας ή με παρέα – από τη βουή του έξω κόσμου. Γιατί το σπίτι είναι το καταφύγιό μας !!!

Σύμμαχοί μας σε αυτό το ψυχοθεραπευτικό ταξίδι έχουμε τα μοναδικά χρώματα της Nordic Chic για τα οποία είμαστε πολύ περήφανοι να είμαστε αντιπρόσωποι Ελλάδος αλλά και ιδιαίτερα brands του χώρου της διακόσμησης, όπως τη Le Shop (πασίγνωστο εδώ και σχεδόν 40 χρόνια στο χώρο των υφασμάτινων λουλουδιών) και την GreenGate (με τις μοναδικές δανέζικες πορσελάνες και όχι μόνο).

Το concept του Past Perfect ξεκίνησε ως μία έκφραση αγάπης της ιδιοκτήτριάς του, Χριστίνας Γούναρη για την καλαισθησία στο σπίτι ή στον επαγγελματικό μας χώρο, τη διακόσμηση αλλά κι από την προσωπική της ανάγκη να δίνει ξανά ζωή σε παλαιά έπιπλα κι αντικείμενα.

Όταν λοιπόν το Past-Perfect “μεγάλωσε”, αναζήτησε την πιο οικολογική πλευρά του, αλλά και την πιο σύγχρονη εκδοχή στον τομέα της διακόσμησης και της εκπαίδευσης γύρω από τον συγκεκριμένο κλάδο. Και κάπου εδώ προστέθηκαν νέες, προσεκτικά επιλεγμένες, εταιρείες όπως είναι οι NordicChic, Greengate,LeShop και τα σεμινάρια για τη διακόσμηση και το know- how σχετικά με το πως θα κάνουμε μία αναπαλαίωση.

«Η μαγεία είναι στο αισθητικό αποτέλεσμα, στην αντοχή στον χρόνο και στην ευκολία στη χρήση, ώστε τίποτα να μη σε αποσπά από την έμπνευση και δημιουργικότητά σου»,σκέφτηκε τοPast-Perfectκαι κάτι νέο ξεκίνησε…

«Υπάρχει μια εξαιρετική αίσθηση ευδαιμονίας που έρχεται με την αναπαλαίωση ενός επίπλου, η οποία σε γεμίζει θετική ενέργεια και διάθεση για ζωή.», τονίζει η Χριστίνα Γούναρη.

Η Χριστίνα είναι μία σύγχρονη γυναίκα, με σπουδές στην Κοινωνιολογία και τα Οικονομικά, μητέρα τριών παιδιών, η οποία άκουσε κάποια στιγμή την καρδιά της που είχε έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες. Τότε εργαζόταν σε μεγάλο τραπεζικό ίδρυμα της χώρας και μάλιστα είχε πολύ υψηλή θέση.

«Ήμουν αυτό που λέμε τεχνοκράτης αλλά μετά από 21 χρόνια καριέρας, σκέφτηκα πως δε θέλω να κρύψω άλλο ή να αφήνω ως δευτερεύον το δημιουργικό που πάντα υπήρχε μέσα μου.»

Έτσι αποφάσισε να κάνει το χόμπι, εκείνο που μέχρι τώρα την αποφόρτιζε από τη δύσκολη καθημερινότητα, επάγγελμα.

«Στόχος μου πλέον είναι να ομορφύνουμε τον χώρο μας. Τόσο εκείνον όπου ζούμε, εργαζόμαστε, δημιουργούμε όσο κι εκείνον που μας φιλοξενεί στην ήδη όμορφη φύση του, δηλαδή το περιβάλλον».

Είστε έτοιμοι λοιπόν, για να προσθέσουμε λίγη περισσότερη ομορφιά στη ζωή μας;

Με την περιήγηση στο website μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης