Κεριά – Βερνίκια

Παρότι τα Nordic Chic Chalk Paint είναι πολύ ανθεκτικά από μόνα τους, επειδή έχουν ανοιχτούς πόρους για μέγιστη ανθεκτικότητα συνιστούμε να σφραγίζετε πάντα το χρώμα με κάποιο από τα ειδικά κεριά ή βερνίκια νερού της εταιρίας.  Έτσι η επιφάνεια προστατεύεται και αδιαβροχοποιείται και προσλαμβάνει μια μοναδική βελούδινη υφή.

H Nordic Chic είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα που προσφέρει απόλυτα οικολογικά κεριά, εντελώς άοσμα και με μόνο φυσικά υλικά, πιστοποιημένα χωρίς πτητικές και άλλες βλαβερές ουσίες για την υγεία μας

Το Nordic Chic Clear Wax (διάφανο κερί) εφαρμόζεται απευθείας πάνω στην – βαμμένη με chalk paint – επιφάνεια  σφραγίζει τους πόρους και προσδίδει στιλπνότητα και βάθος στο χρώμα. Πέραν όμως του διάφανου κεριού η nordic chic διαθέτει και χρωματιστά κεριά ( γκρι, μαύρο, λευκό και χάλκινο)  εφαρμόζονται συνήθως πάνω από τη κερωμένη με διάφανο κερί επιφάνεια,  για μεγαλύτερο έλεγχο του αποτελέσματος,  και μας παρέχει τη δυνατότητα να προσθέσουμε  σκιάσεις, τονίζοντας σκαλίσματα και εσοχές. Είναι ιδανικά για εφέ πατίνας.  Απλώστε τα Nordic Chic  Waxes ιδανικά με πινέλο φυσικής τρίχας  και στη συνέχεια σκουπίστε απαλά με ένα καθαρό πανί χωρίς χνούδια.

Για επιφάνειες με σκληρή χρήση, εξωτερικούς χώρους ή επιφάνειες σε χώρους με υγρασία, όπου θέλουμε ένα ισχυρότερο φινίρισμα προτείνεται να σφραγίζουμε με κάποιο βερνίκι αντί για κερί. Το Top Coat της Nordic Chic είναι ένα μοναδικό, απόλυτα οικολογικό βερνίκι νερού που σέβεται την υγεία μας και το περιβάλλον όπως όλα τα προϊόντα της Nordic Chic. Έχει εύκολη εφαρμογή με πινέλο ή ρολό, είναι υψηλής αντοχής και είναι ιδανικό για όλες τις επιφάνειες (εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης). Αφήνει ένα ματ φινίρισμα και δεν κιτρινίζει με το πέρασμα του χρόνου. Το Βερνίκι διατίθεται σε συσκευασίες των 500 ml.

Με την περιήγηση στο website μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης