Εργαλεία – Αξεσουάρ

Chalk Paint & More

Ετσι, είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε εξειδικευμένα και καλής ποιότητος πινέλα αλλά και να τα συντηρείτε με προσοχή. Τα πινέλα του χρώματος αρκεί να ξεπλένονται πολύ καλά  με νερό ενώ τα  πινέλα κεριού και βερνικιού θα πρέπει να πλένονται άμεσα μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Nordic Chic Flat Brushes

Επίπεδα πινέλα με συνθετική τρίχα. Ιδανικα για λείο αποτέλεσμα σε ευθείες επιφάνειες. Απλώνουν ομοιόμορφα το χρώμα μειώνοντας την πιθανότητα εμφάνισης της πινελιάς. Οι ξύλινες λαβές έχουν σχεδιαστεί για άνεση και εργονομικό κράτημα.
Διατίθενται σε 2 μεγέθη.

Nordic Chic Round Brushes

Στρογγυλά πινέλα με – σχετικά πιο σκληρή- φυσική τρίχα. Κατάλληλα για βάψιμο επιφανειών με σκαλίσματα και εσοχές αλλά και για κερί. Οι ξύλινες λαβές έχουν σχεδιαστεί για άνεση και εργονομικό κράτημα.
Διατίθενται σε 2 μεγέθη.

Nordic Chic Oval Brushes

Πινέλα με φυσική τρίχα με οβάλ σχήμα και επίπεδο κόψιμο, ειδικά σχεδιασμένα για την εφαρμογή των Nordic Chic Waxes. Συμβάλλουν στην αποτελεσματική σφράγιση με κερί όλων των πόρων.  Είναι επίσης ιδανικά για βάψιμο με Nordic Chic Chalk Paint  και ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που θέλουμε βάψιμο με υφή (texture) και σε τεχνοτροπίες.
Διατίθενται σε 3 μεγέθη.

Τα στενσιλς που έχουμε επιλέξει είναι όλα κατασκευασμένα από σκληρό αλλά εύκαμπτο πλαστικό για να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε χωρίς να έχουν φθορά.

Εκτός από τα χρώματα, συχνά χρειαζόμαστε και κάποια συμπληρωματικά υλικά για να επιτύχουμε το αποτέλεσμα που ονειρευόμαστε. Σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες στο χώρο όπως η Artisan Enhansements και η Polyvine έχουμε επιλέξει για εσάς τα πιο ιδιαίτερα και εύχρηστα συμπληρωματικά υλικά. Στο χώρο μας θα βρείτε Saltwash, Scumble Glaze, Crackle Tex, Pearl Plaster, Modeling Paste, Transfer Gel, Leaf & Foil Size, Foils σε διάφορες αποχρώσεις, ακρυλικά χρώματα και πολλά άλλα ιδιαίτερα υλικά που συνεχώς ανανεώνονται με ό,τι καινουργιο κυκλοφορεί στην αγορά.

Πρόκειται για πρωτοποριακά διακοσμητικά από ξυλοπολτό και ανακυκλώσιμα υποπροιόντα, που παρασκευάζονται από την ελληνική εταιρία D-ART Elastic Wood. Τα διακοσμητικά αυτά, με ελάχιστο ζέσταμα (πχ σεσουάρ μαλλιών, φούρνο μικροκυμάτων κλπ) γίνονται εύκαμπτα και εύπλαστα και προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε επιφάνεια ακόμα και εαν αυτή έχει καμπύλες ή γωνίες. Στη συνέχεια βάφονται και ενσωματόνονται πλήρως στο αντικείμενο ή έπιπλο στο οποίο έχουν κολληθεί μεταμορφώνοντας το και δίνοντας του τον χαρακτήρα που εμείς επιθυμούμε.

Ενα ιδιαίτερο πόμολο πάντα συμπληρώνει μια όμορφη δημιουργία ή μπορεί να αλλάξει το ύφος ενός ήδη βαμμένου επίπλου. Η συλλογή μας αποτελείται από υπέροχα, χειροποιητα και μοναδικά πόμολα από την Αγγλία για ξεχωριστές mix & match δημιουργίες !!

Με την περιήγηση στο website μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης