Εργαλεία – Αξεσουάρ

Nordic Chic Greece

Nordic Chic Brushes

Ετσι, είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε εξειδικευμένα και καλής ποιότητος πινέλα αλλά και να τα συντηρείτε με προσοχή.

H Nordic Chic πρωτοπορεί και σε αυτό το τομέα, με πινέλα αρίστης ποιότητας που κατασκευάζονται με υλικά φιλικά στο περιβάλλον αλλά και ιδιαίτερης “τεχνολογίας” εξασφαλίζοντας άρτιο κι επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Από πλευράς σας αρκεί να τα συντηρείτε στην αρχική τους κατάσταση και να τα ξεπλένετε καλά μετά από κάθε χρήση. Τα πινέλα του χρώματος θα πρέπει να ξεπλένονται πολύ καλά με ζεστό νερό, όταν ολοκληρώσετε το βάψιμο χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη, ενώ τα πινέλα κεριού και βερνικιού θα πρέπει να πλένονται άμεσα μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι για τα πιάτα.

Stencils

Τα στένσιλ (stencils)  που έχουμε επιλέξει είναι όλα κατασκευασμένα από σκληρό αλλά εύκαμπτο πλαστικό για να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε χωρίς να έχουν φθορά.

Prima Redesign Transfers

Τοποθετούνται πάνω από τη βαμμένη επιφάνεια και στολίζουν αντίστοιχα το έπιπλό μας.  Είναι εύκολα στην εφαρμογή, λειτουργούν σχεδόν σαν χαλκομανίες και στολίζουν τα έπιπλά σας με υπέροχες παραστάσεις. Από πάνω χρειάζονται σφράγισμα με βερνίκι ή κερί. Επίσης μπορούν να βαφτούν από πάνω εάν θέλουμε να ενσωματωθούν στο χρώμα μας και να φαίνονται στο βάθος του “πλάνου”.

Ξυλόγλυπτα

Πρόκειται για πρωτοποριακά διακοσμητικά από ξυλοπολτό και ανακυκλώσιμα υποπροιόντα, που παρασκευάζονται από την ελληνική εταιρία D-ART Elastic Wood. Τα διακοσμητικά αυτά, με ελάχιστο ζέσταμα (πχ σεσουάρ μαλλιών, φούρνο μικροκυμάτων κλπ) γίνονται εύκαμπτα και εύπλαστα και προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε επιφάνεια ακόμα και εαν αυτή έχει καμπύλες ή γωνίες. Στη συνέχεια βάφονται και ενσωματόνονται πλήρως στο αντικείμενο ή έπιπλο στο οποίο έχουν κολληθεί μεταμορφώνοντας το και δίνοντας του τον χαρακτήρα που εμείς επιθυμούμε.

Πόμολα

Ενα ιδιαίτερο πόμολο πάντα συμπληρώνει μια όμορφη δημιουργία ή μπορεί να αλλάξει το ύφος ενός ήδη βαμμένου επίπλου. Η συλλογή μας αποτελείται από υπέροχα, χειροποιητα και μοναδικά πόμολα από την Αγγλία για ξεχωριστές mix & match δημιουργίες !!

Με την περιήγηση στο website μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης